top of page

OUR STORE POLICIES

We hebben Racket Expert opgericht met als doel onze klanten een eerlijke, lonende en plezierige winkelervaring aan te bieden. We doen zaken volgens dezelfde waarden, wetende dat betere service gelijk staat aan loyale klanten. Ons winkelbeleid wordt hieronder beschreven, neem een kijkje en neem contact met ons op als u meer wilt weten!

Retour en Garantie

Niet tevreden over uw bestelde artikelen? Geen probleem! U kunt deze binnen 14 werkdagen terugsturen.

Retour

Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar info@racketexpert.be met hierin de naam van het product dat u wil terugsturen en het ordernummer.

Wij zullen u een retourticket toesturen met een barcode. Deze plakt u op de doos en kan u langsbrengen bij een Bpost kantoor bij u in de buurt.

Wij sturen u een mail als de retour is verwerkt en de terugbetaling voltooid is. Dit duurt ongeveer 5 tot 7 werkdagen.

U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket vanuit België.

Indien u een product wilt retourneren, dient deze aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Bekijk hieronder de retourvoorwaarden.

Garantievoorwaarden

Op elk artikel bij Racket Expert geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat het product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. De precieze garantietermijn verschilt dus sterk per artikel. Vertoont jouw aankoop een gebrek? Neem dan contact met ons op via info@Racketexpert.be en wij staan voor u klaar om samen tot een oplossing te komen.

Retourvoorwaarden

Niet tevreden over een artikel? Dan mag u deze binnen 14 werkdagen retourneren.

Artikelen die u wilt retourneren, dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • De zichttermijn van 14 dagen is nog niet verstreken; na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit;

 • Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd;

 • Alle labels en kaartjes zijn aan het artikel bevestigd;

 • Het artikel is niet bedrukt;

 • Het artikel is niet gedragen of gebruikt (het passen van kleding wordt niet als gedragen gezien);

 • De (fabrieks-)verpakking is origineel, onbeschadigd en niet beschreven of beplakt;

 • Het digitale retourformulier is ingevuld en verzonden en een retourlabel is in de doos bijgevoegd;

 • Het retouradres is duidelijk op de verpakking vermeld;

 • De retourzending is degelijk verpakt zodat artikelen tijdens het transport niet beschadigen. 

verzendkosten

België & Nederland

De verzendkosten binnen België zijn €6,95. Boven de €150 bieden we gratis verzending aan naar België. Na betaling ontvangt u een track & trace code waarmee u uw bestelling kan volgen.

Verzenden jullie naar het buitenland?

Racket Expert verzendt momenteel alleen naar België en Nederland. De verzendkosten naar Nederland bedragen €9,95.

Privacy beleid

Racket Expert respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen te verwerken. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Racket Expert zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

De verzamelde gegevens worden enkel gebruik om de volgende diensten te kunnen leveren:

 • Bij het plaatsen van een bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u op de hoogte te houden van de verwerking en verzending.

 • Om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn, slaan wij, met uw toestemming, uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.

 • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer van op de hoogte wenst gehouden te worden, gelieve een bericht te sturen naar info@racketexpert.be.

 • Als u een account aanmaakt, worden deze gegevens bewaard op een beveiligde server. Hierin staat informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens.

bottom of page