top of page

Over Racket Expert

Wie zijn we

Racket Expert is een gerenommeerde online winkel die sinds de eerste dag voortdurend een verscheidenheid aan hoogwaardige en betaalbare producten aanbiedt.

Racket Expert biedt de beste selectie aan premium producten. Door onze passie voor tennis en padel, staat kwaliteit op de eerste plaats. We zorgen voor een continue verscheidenheid aan rackets, samen met unieke limited edition- en seizoensartikelen die passen bij elk budget. 

We weten dat elk product telt en streven ernaar om de gehele shopping ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bij vragen, aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen.

Samenwerken

samenwerkingen met verenigingen en sportscholen

Wil je met ons samenwerken? Aarzel niet om ons de contacteren met meer info over jou, je club of je sportschool. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Verenigingen & Sportscholen

Clubkleding is geweldig om een hechte teamsfeer te creëren, maar hier zit een hoop werk in. Racketexpert heeft enkele formules om deze taak voor de club te verlichten. Voor meer informatie, gelieve met ons contact op te nemen.

Zijn jullie op zoek naar extra voordelen voor de sportieve leden van jullie sportschool? Wij denken graag mee over leuke acties.

Stuur een e-mail naar info@racketexpert.be om te horen wat wij voor jullie kunnen betekenen.

bottom of page